• Home
  • Contactgegevens

Contactgegevens

Contact via de telefoon: 020 737 27 20 Contact via email: vul het contactformulier in.

Bezoekadres

AEPB Onderzoek en Advies B.V. Kribbestraat 42-2 1079WT Amsterdam

Routebeschrijving

Met het OV

● Amsterdam Centraal:

– Metro 51 richting Westijk/ Metro 53 richting Gaasperplas tot halte Amstelstation. Neem daar bus 62 richting Station Lelylaan tot halte President Kennedylaan. Loop de President Kennedylaan in en sla de tweede linksaf naar de Kribbestraat.

– Tram 4 richting station RAI tot halte Waalstraat. Loop langs koffietentje Broers de Waalstraat in. Sla linksaf de Uiterwaardenstraat in en ga dan rechtsaf naar de Kinderdijkstraat. Sla direct linksaf naar de Zomerdijkstraat. De eerste straat rechts is de Kribbestraat. 

● Amsterdam Sloterdijk/Lelystaan:

Metro 50 richting Gein tot halte station RAI. Tram 4 richting Amsterdam Centraal station tot halte Waalstraat. Loop langs koffietentje Broers de Waalstraat in. Sla linksaf de Uiterwaardenstraat in en ga dan rechtsaf naar de Kinderdijkstraat. Sla direct linksaf naar de Zomerdijkstraat. De eerste straat rechts is de Kribbestraat. 

● Amsterdam RAI

Tram 4 richting Amsterdam Centraal station tot halte Waalstraat. Loop langs koffietentje Broers de Waalstraat in. Sla linksaf de Uiterwaardenstraat in en ga dan rechtsaf naar de Kinderdijkstraat. Sla direct linksaf naar de Zomerdijkstraat. De eerste straat rechts is de Kribbestraat. 

Met de Auto

Vanuit Amsterdam Centrum:

Volg de borden S110 ring A10 over de Amsteldijk langs de Amstel, de Amsteldijk gaat over in de President Kennedylaan. In plaats van de S110 te nemen blijft u op de President Kennedylaan rijden tot de stoplichten bij de Waalstraat. Sla bij die stoplichten rechtsaf naar de Waalstraat. Sla dan meteen rechtsaf naar de President Kennedylaan (ventweg). De tweede straat aan uw linkerhand is de Kribbestraat.

● Vanuit Utrecht

Volg de A2 richting Amsterdam. Neem afslag S110 richting Amsterdam Centrum. Sla bij de stoplichten linksaf naar de President Kennedylaan. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Waalstraat. Sla meteen rechtsaf naar de President Kennedylaan (ventweg). De tweede straat aan uw linkerhand is de Kribbestraat.

●  Vanuit Leiden

Volg de A4 richting Amsterdam. Vervolg uw weg op de A10. Volg de 2 rechterrijstroken om afrit 9 te nemen naar de s109 richting s110/RAI/Rivierenbuurt/A10. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor s109 en voeg in op de Europaboulevard/de s109. Sla rechtsaf naar de President Kennedylaan. Sla linksaf naar de Waalstraat. Sla meteen rechtsaf naar de President Kennedylaan (ventweg). De tweede straat aan uw linkerhand is de Kribbestraat.

Parkeren

In de Rivierenbuurt geldt er betaald parkeren. 

Website

Opmerkingen of vragen over deze site? Stuur een e-mail naar: webmaster